Spring naar inhoud
Dit plan is door naar de stemronde

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Dit plan is door naar de stemronde

Onze Kunstkas

Door: James Snell
20 september 2020
Gemeente Haarlem | 16 nov. 2020, 09:00

Als dit plan wordt gekozen gaat het om een eenmalige subsidie voor 2021. De locatie waar de Kunstkas staat is een tijdelijke locatie. Als dit plan wordt gekozen is het budget uitsluitend bedoeld voor activiteiten in 2021.

Door regelmatig evenementen te organiseren voor buurtbewoners in Schalkwijk, combineren wij kunst, cultuur en natuur voor jong en oud.

Samenwerking van jong en oud bevordert de sociale balans en kennisoverdracht. Stichting Ecoring biedt jongeren een kans om hun eigen toekomst te scheppen omdat zij de toekomst uitmaken.

Door het combineren van kunst, cultuur en natuur willen wij de jonge mensen naar ons land trekken.

De Kunstkas wordt een onderdeel van het geheel op ons land, aan Tennispad 2.

Komende winter willen wij de Kunstkas afbouwen. Het biedt ons de mogelijkheid onze activiteiten uit te breiden zodat wij het hele jaar, zomer en winter, faciliteiten kunnen bieden aan: culturele evenementen, kinderspeeldagen, workshops, lezingen, schoolprojecten en aan het samen koken en eten. En dat allemaal in een natuurlijke omgeving.Argumenten

Argumenten voor

Ellen Lammers | 23 september 2020 21:16

Het is een heerlijk plekje, om even adem te halen & ook voor kinderen fijn om contact te maken met de natuurArgumenten tegen

Heb je een goed argument tegen? Laat je stem horen!

Login om verder te gaanCancel

Je plan is geplaatst.