Spring naar inhoud
Dit plan is door naar de stemronde

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Dit plan is door naar de stemronde

Gratis fruit voor alle buren!

Door: Vanja Skoric
24 september 2020
Gemeente Haarlem | 16 nov. 2020, 09:00

Als dit plan wordt gekozen bespreekt de indiener samen met de gemeente de definitieve invulling van het plan (aantal, soorten en locatie). De gemeente plaatst hoofdzakelijk inheemse soorten, zoals de wilde peer, wilde appel en de zoete kers. In woonstraten worden geen fruitbomen geplant, in parken en groenstroken kan het onder voorwaarden wel.

Laten we groen en gezond gaan! Fruitbomen ontbreken, we zouden ze kunnen planten en gezond, lekker fruit hebben voor buren. Help ook bijen!

Laten we groen, duurzaam en gezond gaan! Fruitbomen ontbreken in onze buurt. We zouden ze op groene locaties kunnen planten en van de lente tot de late herfst gezond, lekker fruit kunnen hebben voor alle buren - appels, peren, pruimen, kersen, lekker en vol vitamines. Gratis te kiezen. Bovendien trekken bloemen van fruitbomen onze goede vrienden aan - bijen! We moeten bijen helpen terug te komen en onze gewassen te bestuiven - dus laten we wat fruitbomen planten! Goed voor de natuur, goed voor bijen, goed voor onze gezondheid! Ga fruit!

Argumenten

Argumenten voor

Lo van Veelen | 25 september 2020 10:55

Onze eigen Schalkwijkse pluktuin! Misschien ook samen met Vrij Waterland te onderhouden?Argumenten tegen

Heb je een goed argument tegen? Laat je stem horen!

Login om verder te gaanCancel

Je plan is geplaatst.