Spring naar inhoud
Dit plan is door naar de stemronde

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Dit plan is door naar de stemronde

Las Mujeres; de nieuwe meidenclub!

Door: Mohamed El Mesbahe
25 september 2020
Gemeente Haarlem | 16 nov. 2020, 09:00

Als dit plan wordt gekozen gaat het om een eenmalige subsidie. Als Las Mujeres na 2021 verder wil gaan, moeten andere financieringsbronnen worden gevonden.

Las Mujeres biedt structurele voetbaltrainingen (vanaf 14 jaar) aan voor meiden i.c.m. het organiseren van thema avonden.

Het doel is niet om wedstrijden te draaien maar juist meiden een plek aan te bieden waar ze gezamenlijk kunnen sporten (in trainingsvormen), kunnen leren,discussies kunnen voeren en vriendschappen kunnen sluiten. Het moet een plek voor meiden worden waar: vertrouwen is,plezier een belangrijke pijler is en waar je je eigen waarden mag hebben. Door middel van beweging kom je centraal in je kracht te staan, kun je je hoofd leeg maken en word je bewust van je eigen power.Dit doen wij o.a. bij voetbalclub United Davo. 
 
Waarom? Omdat er veel vraag is vanuit de meiden om meer en alleen voor vrouwen, eigen aanbod te creëren.
 
Uitvoering gebeurd door Hattrick en STAD ism 4 meiden uit Schalkwijk. 


Argumenten

Argumenten voor

Amira J | 25 september 2020 15:02

Ik vind het onwijs een leuk idee, omdat je sportief bezig bent en je leert andere mensen kennen. Zo verbreed je je sociale netwerk.sara de boer | 25 september 2020 15:13

Ik ben voor, omdat dit een hele mooie kans is voor meiden om andere mensen te ontmoeten, en doormiddel van sporten ontdekken ze nieuwe talenten.netty otten | 25 september 2020 18:57

Sport verbind. En doormidden van sport kan je
In aanraking komen met leeftijdgenoten.
NettyArgumenten tegen

Heb je een goed argument tegen? Laat je stem horen!

Login om verder te gaanCancel

Je plan is geplaatst.