Spring naar inhoud
Dit plan is door naar de stemronde

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Dit plan is door naar de stemronde

Make-over speelplein Duitslandlaan

Door: ilse van der Fits
27 september 2020
Gemeente Haarlem | 16 nov. 2020, 09:00

Als dit plan wordt gekozen bespreekt de indiener samen met de gemeente en de omwonenden/gebruikers van de speelplaats de definitieve invulling.

Al jaren is het speelplein van de Piramide aan de Duitslandlaan ook het speelplein voor buurtkinderen. Het plein zou zoveel leuker kunnen!

Met meer groen, vrolijke materialen en ontdekhoeken denken wij een ideaal plein te kunnen creëren voor zowel de kinderen van de Piramide als voor de buurtkinderen.
Hier is wel het een en ander voor nodig. We denken aan kleine deelprojecten, uit te voeren gedurende het jaar. Hierbij kunnen de leerkrachten, ouders van de school en de buurt zelf meehelpen in een duurzame uitvoering.

Kortom: Op naar een make over van het speelplein! Waar kinderen van school en de buurt blij van worden en op een veilige manier kunnen spelen en ontdekken.
 


Argumenten

Argumenten voor

Ans Ettema-Essler | 30 september 2020 18:44

Deze school is een bijzondere school. Dochter heeft er ooit stage gelopen en ik heb ooit zelf een bezoekje aan deze school mogen brengen. Laagdrempelig, multi culti en zeer gedragen door de buurt.Marjolein Spanjer | 6 oktober 2020 14:25

Ik ben voor want juist een mooi plein gaat zwerfvuil en hangjongeren tegen!Baraa Hatem Abdel Samaha | 8 oktober 2020 16:13

het is goed voor de hele buurt en voor de schoolArgumenten tegen

Cor Boing | 30 september 2020 17:15

het moet geen hangplek worden voor de oudere jeugd met zwerfvuil tot gevolg wat zeker de allerkleinste hier niet ten goede komtLogin om verder te gaanCancel

Je plan is geplaatst.