Spring naar inhoud
Dit plan is door naar de stemronde

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Dit plan is door naar de stemronde

Nieuwe doeken 'DubbelBelicht' parkeergarage

Door: marisa beretta
18 oktober 2020
Gemeente Haarlem | 16 nov. 2020, 09:00

Dit project is de tweede versie van DubbelBelicht en heeft dezelfde uitvoering. In verband met de huidige bouwwerkzaamheden in winkelcentrum Schalkwijk bekijkt de indiener samen met de gemeente wat de beste plek is voor de doeken.

Er komt een nieuwe serie DubbelBelicht, voor nieuwe uitvoering in materiaal en nieuwe doeken op de parkeergarage vragen we hier budget aan.


Fotoproject DubbelBelicht, waarbij verschillende generaties met elkaar op foto-expeditie gaan, gaat opnieuw van start!
Onder de paraplu van Stichting Kapsalon gaan we met bewoners een  kunstroute uitzetten onder de titel ‘Het Ongeziene gezien’. Naast DubbelBelicht gaan we met bewoners en scholen aan de slag met fotografie, beeldende kunst, theater en maken we een podcast.
We willen DubbelBelicht 3 maal vanuit OBS de Globe, CBS de Wadden en de Mgr. Huibersschool uitvoeren. In mei 2021 zal de kunstroute plaatsvinden. Hoe gaaf zou het zijn als er ook budget is om DubbelBelicht weer groots te presenteren op de parkeergarage en de verschillende locaties als onderdeel tijdens de kunstroute! 


Argumenten

Argumenten voor

Martin Pel | 18 oktober 2020 14:11

In deze tijd is dit een mooi beeld van het samen doen,en het verbinden met elkaarJosetta van Lunteren | 18 oktober 2020 16:03

Mooi initiatief om ouderen met jongeren te verbindenMadeleine Kasten | 19 oktober 2020 13:43

Deze tijd vraagt niet alleen om verbinding, maar ook om verheffing. Wat een mooi idee om bewoners van Schalkwijk met nieuwe ogen naar hun dagelijkse leefomgeving te laten kijken, en wat een kans voor heel Haarlem om zich straks te laten verrassen door het resultaat!Argumenten tegen

Carla Spierings | 22 oktober 2020 14:06

Zonde van het geld. De parkeergarage wordt binnenkort gesloopt.Login om verder te gaanCancel

Je plan is geplaatst.