Spring naar inhoud
Dit plan is door naar de stemronde

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Dit plan is door naar de stemronde

Music & more

Door: Sofyan El Mesbahe
19 oktober 2020
Gemeente Haarlem | 16 nov. 2020, 09:00

Als dit plan wordt gekozen gaat het om een eenmalige subsidie. Na 2021 moet het plan zelfvoorzienend zijn of andere sponsors buiten de gemeente hebben gevonden.

Het idee is om jongeren structureel muziek workshops aan te bieden om te leren schrijven, stem te gebruiken en te zingen voor een publiek.

Het plan is voor de Haarlemse jongeren die zichzelf willen ontwikkelen op het gebied van muziek en talent. De jongeren zullen in samenwerking met bekende artiesten die al wat langer in de muziek wereld zitten. Hierbij willen wij dat de jongeren veel kunnen leren van de vaardigheden die de artiesten tot hun beschikking hebben. Dan praten wij over het leren van muziek maken, zelfstandig het schrijven van lyric’s, en het ondernemende gedeelte die er komt bij kijken in de toekomst. Ook willen wij de jeugdige talenten een plaats geven waarbij zij hun muziek talenten kunnen laten zien aan de wereld. 

Argumenten

Argumenten voor

Sophie B | 20 oktober 2020 14:05

Kan er dan ook een oefenruimte gemaakt worden voor bandjes om zelf op hun instrumenten te oefenen? Een studio-achtig idee; geluidsgeisoleerde ruimte?

Mohamed El Mesbahe | 22 oktober 2020 02:21

We zijn daar inderdaad mee bezig.. Volg je ons al op insta? Stuur ons een dm naar Hattrick Haarlem lijkt ons leuk om daar verder over te praten.. 🙏Deek mohamed NUR | 20 oktober 2020 18:43

Wij willen graag om schoolplein leuker en mooier te makenArgumenten tegen

Heb je een goed argument tegen? Laat je stem horen!

Login om verder te gaanCancel

Je plan is geplaatst.